Uitdaging?

Laat ons jouw project realiseren. Op basis van een agile aanpak. Gefocust op direct contact tussen eindgebruikers en opdrachtgever, direct inzicht in resultaten en het continu optimaliseren van de klantervaring.

Innovatie en optimalisatie

Uit innovatie komt op termijn groei voort. Innovatie, optimalisatie en ICT zijn nauw met elkaar verbonden, onze inzet helpt u daadwerkelijk verder in termen van effectiviteit, gebruiksgemak en efficiency.

Wij zijn seniors in ons vak en in staat om applicaties te ontwikkelen die processen binnen uw bedrijf optimaliseren. Wij maken tijdens deze ontwikkeling gebruik van onze ervaring op het gebied van operations Research en ICT.

Voor zeer ingewikkelde problemen zal gezien de beperkte rekentijd en rekencapaciteit vaak gekozen worden voor een heuristiek die de optimale oplossing zo goed mogelijk benadert.

Voor het ontwikkelen van (web)applicaties gebruiken wij meestal C# in combinatie met microsoft SQL server en andere microsoft tools zoals Visual Studio.

Realisatie

Wij opereren op het snijvlak van business vraagstukken, optimalisatievraagstukken en ICT oplossingen.

We hebben daarbij zowel oog voor het proces als de inhoud en putten uit ervaring met o.a. systeemontwikkelings processen, requirementsanalyse en business consultancy en zullen altijd de beste ICT-oplossing zoeken.

Het komt ook regelmatig voor dat wij diep in de techniek duiken om daarna met de juiste ICT oplossing te komen. Over het algemeen zullen wij maatsystemen bouwen of met een proof of concept bewijzen dat de door ons gekozen oplossing werkt, in dit laatste geval is de klant daarna vrij om het uiteindelijke systeem te laten bouwen door een andere partij waarbij wij het algoritme zullen opleveren.

Werkwijze

Een persoonlijke aanpak is de ‘key’ voor optimaal resultaat. Na een intake gesprek met de voornaamste stakeholders leggen wij in een beknopte briefing de essentie en aanpak van de opdracht vast.

We pakken graag de regie, ontzorgen de opdrachtgever maar houden de lijnen altijd kort.

Regelmatig laten wij de vorderingen zien en bespreken daarna het benodigde bugdet voor verdere stappen.


“Onze passie is om samen met stakeholders een innovatief en blijvend succes te realiseren.”

Roelofs en Schenk Consultancy, René en Eddy Roelofs

Neem contact met ons op

en vertel over je wiskundige uitdaging! Laten we telefonisch brainstormen over de mogelijkheden om van jouw project een succes te maken.

Bel me op