ICT Consultancy Zuidplas

Voor een ICT consultant in Zuidplas neem contact op met Roelofs en Schenk Consultancy.

ICT Consultancy Zuidplas

Voor een ICT consultant in Zuidplas neem contact op met Roelofs en Schenk Consultancy.

Op zoek naar een ICT consultant in Zuidplas? Dan bent u bij Roelofs en Schenk consultancy aan het juiste adres. Roelofs en Schenk consultancy is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel en werkt door heel Nederland.Applicatie ontwikkeling
Roelofs en Schenk consultancy ontwikkelde de afgelopen jaren diverse applicaties voor klanten. Uiteraard beginnen we niet zomaar te bouwen maar beginnen we met een uitgebreide business analyse.

Het is van groot belang dat de eisen en wensen van de nieuwe applicatie zo compleet mogelijk zijn, dit doen we aan de hand van een Requirementsanalyse . De eisen en wensen worden bepaald door workshops te organiseren met kleine groepjes toekomstige gebruikers. Tijdens deze workshops gebruiken wij technieken zoals Mindmapping.

Het bouwen van een applicatie is maar een gedeelte van de systeemontwikkeling, tijdens de systeemontwikkeling wordt een vooronderzoek gedaan, een definitiestudie, een basisontwerp gemaakt en een detailontwerp. Daarnaast vinden tijdens de bouw diverse controles plaats en zal de applicatie uitgebreid getest worden.

Het is echter niet zo dat er tijdens de programmeerfase geen wijzigingen meer plaats kunnen vinden, het is juist in de regel zo dat tijdens het ontwikkelproces verbeterd inzicht optreed en eisen en wensen worden aangepast of aangescherpt. Om deze reden maken wij gebruik van een cyclisch iteratief ontwerpproces, waarbij nieuwe ideeen indien mogelijk direct worden meegenomen en getest.

Database management systeem
Microsoft SQL server is de database die wij meestal tijdens applicatie ontwikkeling gebruiken, het database ontwerp wordt omgezet naar tabellen en relaties in SQL server. SQL server is een RDBMS, een relationeel database management systeem, waarbij het instapmodel (SQLexpress) GRATIS gebruikt mag worden. Wij hebben ervaring met de SQL server versies vanaf 2000 t/m 2014.

Wij gebruiken SQL server zowel voor onze internet applicaties als onze windows applicaties.

SQL server in combinatie met C#, Internet Information Services en SQL Reporting Services (SSRS), zorgt ervoor dat we zeer snel een werkende online applicatie voor uw bedrijf in Zuidplas kunnen realiseren, een voorbeeld hiervan is onze website voor SEO (search engine optimization) van SEObooster en de het door SEObooster gebruikte CMS (content management systeem) waarbij SQL-server zorgt voor dynamische internet pagina's (ASPX).

Het voordeel van SQL server is dat complexe berekeningen kunnen worden uitgevoerd door stored procedures, waardoor de rekenkracht van de database optimaal benut wordt.

SQ server biedt ook de mogelijkheid voor business intelligence door het gebruik van SQL Server Business Intelligence Development Studio (BIDS) en voor het onderdeel data mining en online analytical processing (OLAP) SQL Server Analysis Services (SSAS).

Wij helpen u graag met problemen en opdrachten op het gebied van ICT Consultancy vraagstukken voor uw bedrijf in Zuidplas.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende systemen en technieken:
•C-sharp
•Sql-server
•Reportingservices
•Route optimalisatie
•Web-analyse, Google Analytics
•SEO (Search Engine Optimization)


Voor meer informatie bekijkt u onze informatie pagina

Neem vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van Roelofs en Schenk Consultancy

Ervaring met impactanalyses
ICT opleiding op universitair niveau
Van interaction design tot realisatie
Functioneel ontwerp, technisch ontwerp en bouw
Omvangrijk netwerk in ICT

Over Roelofs en Schenk Consultancy

Roelofs en Schenk - Consultants in de ICT
ICT Business consultants voor o.a. openbaar vervoer, flexibele arbeid, SEO en telecom


De kernwoorden van onze services zijn

Analyse van uw website, Pagina optimalisatie, Schrijven van content, Zoekwoorden onderzoek, Zoekmachine Optimalisatie, Interne Optimalisatie, Externe Optimalisatie, Rapportage, Meer bezoekers naar je website, Search Engine Optimization (SEO), Hoger ranken, Google marketing, Meer leads, SEO expert, Website ontwikkeling


Meer weten of wilt u direct een ICT opdracht plaatsen?
Bel ons op 06-12961419 of klik op onderstaande button en laat


Contact met Roelofs en Schenk Consultancy voor ICT Consultancy Zuidplas
ICT Consultancy Zuidplas, Roelofs en Schenk Consultancy - Toekomstgericht

Toekomstgericht

Partnerships voor de lange termijn
ICT Consultancy Zuidplas, Roelofs en Schenk Consultancy - Snelheid

Snelheid

Binnen 2 werkdagen reactie op uw vragen

ICT Consultancy Zuidplas, Roelofs en Schenk Consultancy - Kwaliteit

Kwaliteit

Constante focus op kwaliteit en resultaat

ICT Consultancy Zuidplas, Roelofs en Schenk Consultancy - Netwerk

ICT Netwerk

Groot netwerk binnen de ICT branche