Eddy Roelofs

Optimalisatie vraagstukken en software

Optimalisatie vraagstukken en software door Roelofs en Schenk

Roelofs en Schenk heeft veel ervaring met optimalisatie vraagstukken en het schrijven van optimalisatie software, optimalisatie vraagstukken zijn meestal nauw verbonden met de applicaties die wij ontwikkelen voor onze klanten.
Roelofs en Schenk Optimalisatie software Metro Rotterdam - Uw ICT project in goede handen

Voor openbaarvervoer bedrijven maken wij optimalisatie slagen voor bussen en metro, het gaat hierbij o.a. om uitrukplanningen en route optimalisatie. Voor de RET zijn wij momenteel bezig met een systeem voor de metro met de naam MUIS (Metro Uitruk Inruk Systeem).

Wiskundige optimalisatie is een onderdeel van de econometrie en operations research.

Zeer complexe wiskundige problemen (NP complete problemen), lossen wij meestal op door gebruik te maken van een heuristiek, waarbij we in beperkte tijd (bijvoorbeeld 30 seconden rekentijd) een zo goed mogelijke oplossing moeten bepalen. Een goed voorbeeld hiervan is de uitrukplanning van de metro, indien vlak voor de uitruk grafitti op de voorruit van een metro wordt ontdekt moet direct een nieuwe planning worden berekend, omdat de metro binnen enkele minuten MOET vertrekken is de rekentijd beperkt.

Voor het ontwikkelen van de optimalisatie software voor de uitruk en inruk van de metro van Rotterdam maken we gebruik van een database in SQL server en een optimalisatie applicatie geprogrammeerd in C#.


Roelofs en Schenk - Toekomstgericht

Toekomstgericht

Partnerships voor de lange termijn
Roelofs en Schenk - Snelheid

Snelheid

Binnen 2 werkdagen reactie op uw vragen

Roelofs en Schenk - Kwaliteit

Kwaliteit

Constante focus op kwaliteit en resultaat

Roelofs en Schenk - Netwerk

ICT Netwerk

Groot netwerk binnen de ICT branche