Eddy Roelofs

Matching systemen

Automatische matching systemen

Roelofs en Schenk consultancy ontwikkelt al ruim 20 jaar applicaties om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te kunnen matchen.

We hebben een systeem voor netwerk matching ontwikkeld, waarbij een puntensysteem bepaalt hoe goed vraag en aanbod overeenkomen, hierbij wordt gekeken naar alle harde eisen en naar de wensen van een aanvraag, deze worden vergeleken met de talen, kennis en kunde, opleidingen enz van de kandidaten. Voor de meeste matchingsystemen wordt de kandidatendata automatisch uit het CV of uit Linkedin gedestileerd.

Het is eenvoudig om bijvoorbeeld gevraagde talenkennis te matchen, bij een aanvraag wordt engels gevraagd en bij iemand met engels in zijn CV is alleen het nivo nog van belang.

Matching voorbeeld 1: Stel er wordt iemand gevraagd met Prince II kennis, een goed matchingsysteem weet dan dat "Probaat" van KPN een kloon is van Prince II en derhalve voor 100% matcht.

Matching voorbeeld 2: Stel er wordt iemand gevraagd met kennis van Oracle, Oracle valt onder de relationele database management systemen, dit betekent dat iemand met kennis van SQL server ook een aardige match kan zijn.

Applicaties ontwikkeld voor de flexibele arbeid
• Voor Polec, PRBS systeem voor automatische matching en klantenbeheer ontwikkeld in MS Access. Dit systeem werd gebruikt in de 17 vestigingen van Polec. Het Polec Relatie Beheer Systeem zorgde ervoor dat aanvragen van klanten automatisch gematcht werden op de opleidingen, werkervaring, talenkennis en andere kenmerken van ingeschreven kandidaten.

• Voor Humares, systeem voor automatische matching en klantenbeheer ontwikkeld in een eigen ontwikkel omgeving, samen met programmeurs uit Letland, waarbij wij het IT Projectmanagement verzorgde het database ontwerp hebben gemaakt en het automatische matching systeem. Dit was het eerste grote systeem waarbij Roelofs en Schenk Consultancy gebruik maakte van SQL server.

• Voor Openinterim.com hebben wij de commerciĆ«le voorkant gemaakt in bootstrap terwijl de online applicatie en het matching systeem van zijn ontwikkeld in SQL-server, C# en reportingservices, de blauwe opmaak is d.m.v. CSS gedaan (over smaak valt te twisten, maar voor grafische vormgeving moet je niet bij ons zijn!).


Roelofs en Schenk - Toekomstgericht

Toekomstgericht

Partnerships voor de lange termijn
Roelofs en Schenk - Snelheid

Snelheid

Binnen 2 werkdagen reactie op uw vragen

Roelofs en Schenk - Kwaliteit

Kwaliteit

Constante focus op kwaliteit en resultaat

Roelofs en Schenk - Netwerk

ICT Netwerk

Groot netwerk binnen de ICT branche