Eddy Roelofs

ICT consultancy

ICT consultancy op maat

ICT consultancy van Roelofs en Schenk consultancy, richt zich op het adviseren van klanten op het gebied van informatie-technologie en communicatie. Wij richten ons met name op het snijvlak van businessvraagstukken en ICT oplossingen. Meestal volgt uit deze consultancy ook applicatie ontwikkeling of systeemontwikkeling.

Bij de volgende klanten leveren wij ICT consultancyRoelofs en Schenk - Deloitte
IT Audit bij een klant van Deloitte

Roelofs en Schenk - Hilding Anders
SEO voor winkels van Hilding Anders

Roelofs en Schenk - Balansgroep
SEO voor Balansgroep

Roelofs en Schenk - Ordina
Opdracht voor KPN via Ordina

Roelofs en Schenk - Pricetag
Korte opdracht voor Pricetag

Roelofs en Schenk - Arriva Nederland Roelofs en Schenk - NoordNed
Applicaties ontwikkeld bij Arriva Nederland en Noordned

• Een applicatie geschreven in C# welke het infotainment systeem in de bussen voorziet van de juiste informatie m.b.t. aansluitingen, vertrektijden, ongelukken op de route, de weersverwachting en eventuele stremmingen.

• Een applicatie waarmee beelden van de camerabewaking kunnen worden terug gelezen, op deze manier is in geval van incidenten snel te achterhalen wie daarbij betrokken waren.

• Voor MIPOV (Model Informatieprofiel Openbaar Vervoer) rapportages maken we gebruik van de data opslag en rekenkracht van SQL server.

• Met behulp van een eigen ontwikkeld content management systeem voor systeemontwikkeling hebben we een systeem ontwikkeld voor de klantenservice.

• Gegevens van de externe partij Multicard worden ingelezen en gebruikt om vervoersbewijzen en facturen van grootverbruikers te maken, de facturen worden gegenereerd via SQL Reporting Services (SSRS).

Roelofs en Schenk - RET
Applicatie ontwikkeling bij de RET
Voor de RET is een geautomatiseerde uit- en inrukplanning voor de metro van Rotterdam ontwikkeld.
De applicatie bestaat uit 2 onderdelen:

1) Een windows applicatie geprogrammeerd in Csharp (c#)

Windows Applicatie RET

2) Een een online applicatie, gebruik makend van SQL Reporting Services (SSRS) die direct de meest actuele planning op hun mobiele telefoons of ipads toont. Deze internet applicatie is ontwikkeld met C# (ASP.net) en wordt online gehost met behulp van IIS (Microsoft Internet Information Services).

Roelofs en Schenk - KPN
Applicaties ontwikkeld bij KPN
Voor KPN hebben wij meerdere projecten gedaan waarbij voor de requirementsanalyse gebruik werd gemaakt van MS-Access. Voordat KPN de systemen liet bouwen door Softlution (tegenwoordig Osudio) uit het belgische Hasselt, werden prototypes, o.a. voor de "mobiel advies voor zakelijke klanten" gebouwd door Roelofs en Schenk consultancy.

Applicaties ontwikkeld voor de flexibele arbeid
• Voor Polec, PRBS systeem voor automatische matching en klantenbeheer ontwikkeld in MS-Access.
• Voor Humares, systeem voor automatische matching en klantenbeheer ontwikkeld in een eigen ontwikkel omgeving, samen met programmeurs uit Letland, waarbij wij het IT Projectmanagement verzorgde het database ontwerp hebben gemaakt en het automatische matching systeem.
• Voor Openinterim.com hebben wij de commerciĆ«le voorkant gemaakt in bootstrap terwijl de online applicatie en het matching systeem van zijn ontwikkeld in SQL-server, C# en reportingservices.

Roelofs en Schenk - Toekomstgericht

Toekomstgericht

Partnerships voor de lange termijn
Roelofs en Schenk - Snelheid

Snelheid

Binnen 2 werkdagen reactie op uw vragen

Roelofs en Schenk - Kwaliteit

Kwaliteit

Constante focus op kwaliteit en resultaat

Roelofs en Schenk - Netwerk

ICT Netwerk

Groot netwerk binnen de ICT branche