Eddy Roelofs

Systeemontwikkeling

Systeemontwikkeling door Roelofs en Schenk

Roelofs en Schenk consultancy ontwikkelde de afgelopen jaren diverse systemen voor klanten. Systeemontwikkeling bestaat uit meer dan het ontwikkelen van een applicatie. Het is mogelijk dat een systeem uit meerdere applicatie ontwikkel trajecten bestaat.

Het is van groot belang dat de eisen en wensen van het systeem zo compleet mogelijk zijn, dit doen we aan de hand van een Requirementsanalyse . De eisen en wensen worden bepaald door kleine groepjes toekomstige gebruikers te laten samenwerken in workshops en door het afnemen van interviews. Tijdens de workshops wordt er vaak gebrainstormd.

Het is echter niet meer van deze tijd om alle eisen en wensen in één keer vast te leggen en ook in één keer te programmeren. Wij maken gebruik van een cyclisch iteratief ontwerpproces, waarbij oudere systeemontwikkelmethoden interatief worden doorlopen, dit zorgt er voor dat oude methoden als vooronderzoek, definitiestudie, basisontwerp, detailontwerp, functioneelontwerp en technisch ontwerp niet helemaal van te voren vastliggen en er geen eindeloos grote documenten worden geschreven voordat er daadwerkelijk wordt geprogrammeerd. Deze methode wordt ook wel scrum genoemd.

Na iedere programmeer fase wordt uitgebreid getest en vindt uiteindelijk een gebruikersacceptatietest plaats.

Voor welke klanten hebben wij systemen ontwikkeld?

Wij hebben voor o.a. Arriva, de RET, KPN, Humares en Openinterim systemen ontwikkeld, voor meer informatie zie onze pagina met opdrachtgevers.

Roelofs en Schenk - Arriva Nederland Roelofs en Schenk - NoordNed Roelofs en Schenk - RET Roelofs en Schenk - KPN Roelofs en Schenk - Humares

Roelofs en Schenk - Toekomstgericht

Toekomstgericht

Partnerships voor de lange termijn
Roelofs en Schenk - Snelheid

Snelheid

Binnen 2 werkdagen reactie op uw vragen

Roelofs en Schenk - Kwaliteit

Kwaliteit

Constante focus op kwaliteit en resultaat

Roelofs en Schenk - Netwerk

ICT Netwerk

Groot netwerk binnen de ICT branche