Eddy Roelofs

SQL server

SQL server de database gebruikt door Roelofs en Schenk


Microsoft SQL server is de database die wij meestal tijdens applicatie ontwikkeling gebruiken, we gebruiken om de database te benaderen de SQL Server Management Studio (SSMS).
Roelofs en Schenk - SSMS
Het database ontwerp wordt omgezet naar tabellen en relaties in SQL server. SQL server is een RDBMS, een relationeel database management systeem, waarbij het instapmodel (SQLexpress) GRATIS gebruikt mag worden. Wij hebben ervaring met de SQL server versies vanaf 2000 t/m 2014.

Wij gebruiken SQL server zowel voor onze internet applicaties als onze windows applicaties.

SQL server in combinatie met C#, Internet Information Services en SQL Reporting Services (SSRS), zorgt ervoor dat we zeer snel een werkende online applicatie kunnen realiseren, een voorbeeld hiervan is onze website voor SEO (search engine optimization) van SEObooster en de het door SEObooster gebruikte CMS (content management systeem) waarbij SQL-server zorgt voor dynamische internet pagina's (ASPX).

Het voordeel van SQL server is dat complexe berekeningen kunnen worden uitgevoerd door stored procedures, waardoor de rekenkracht van de database optimaal benut wordt.

SQ server biedt ook de mogelijkheid voor business intelligence door het gebruik van SQL Server Business Intelligence Development Studio (BIDS) en voor het onderdeel data mining en online analytical processing (OLAP) SQL Server Analysis Services (SSAS).

Roelofs en Schenk - Toekomstgericht

Toekomstgericht

Partnerships voor de lange termijn
Roelofs en Schenk - Snelheid

Snelheid

Binnen 2 werkdagen reactie op uw vragen

Roelofs en Schenk - Kwaliteit

Kwaliteit

Constante focus op kwaliteit en resultaat

Roelofs en Schenk - Netwerk

ICT Netwerk

Groot netwerk binnen de ICT branche