Eddy Roelofs

MS Access

MS Access de database en applicatie in één gebruikt voor kleinere projecten door Roelofs en Schenk


Microsoft Access is uitermate geschikt om snel een database in elkaar te zetten voor bijvoorbeeld een requirementsanalyse, deze methode hebben wij toegepast bij KPN voor het programma Zakelijke Markt Online.

Roelofs en Schenk consultancy gebruikt MS Access ook voor gegevensconversie of het bouwen van prototypes die later worden omgezet naar SQL server.
De nieuwste versies van MS Access zijn echter zo goed dat er complete applicaties mee ontwikkeld kunnen worden. Het mooie van MS Access is dat niet alleen de tabellen erin zitten maar ook formulieren en rapporten, bovendien is de geprogrammeerde kode appart te compileren in de MDE file en bij verschillende projecten bij te sluiten.

Net als bij SQL server wordt het database ontwerp omgezet naar tabellen en relaties in MS Access. Via een ODBC koppeling is MS Access te gebruiken als presentatielaag op een SQL server database, in de nieuwste versie wordt de data zelfs standaard opgeslagen in een SQL server database.

Roelofs en Schenk heeft in het verleden voor Polec, een onderdeel van United Service Group, een compleet relatiebeheersysteem met automatische matching en CV wizzard gebouwd in MS Access. Dit systeem werd gebruikt in 17 vestigingen van Polec. Het Polec Relatie Beheer Systeem zorgde ervoor dat aanvragen van klanten automatisch gematcht werden op de opleidingen, werkervaring, talenkennis en andere kenmerken van ingeschreven kandidaten.

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw Access applicatie of willen u assisteren bij het zelf ontwikkelen van zo'n applicatie, waarbij wij u of uw personeel stap voor stap begeleiden.

Roelofs en Schenk - Toekomstgericht

Toekomstgericht

Partnerships voor de lange termijn
Roelofs en Schenk - Snelheid

Snelheid

Binnen 2 werkdagen reactie op uw vragen

Roelofs en Schenk - Kwaliteit

Kwaliteit

Constante focus op kwaliteit en resultaat

Roelofs en Schenk - Netwerk

ICT Netwerk

Groot netwerk binnen de ICT branche